Anasayfa

Kitapi'de keşke Sms Gönderme olsaydı :)

3 years ago
2 yorum
Serkan Çakar

Proje Resimleri;

Bu konu hakkında benim şöyle bir düşüncem var. Biz kütüphaneler olarak öğrencilere veya öğrenci olmayan bireylere kitap alış-verişinde bulunan kurumlarız. Bizler bir üyeyi kaydetiğimizde onlardan cep telefonarını almamız gerekiyor. ama Niye?

Şimdi kitapi'de sms gönderme işlemi olsaydı çok güzel olurdu. çünkü kitabı aldığında kendisine mesaj gitse güzel olmaz mı? Üye hangi kitap aldığını, kaç sayfa, ne zaman aldığını, kimin veriğini, ne zaman iade edeceğini yazan bir sms sistemi olsaydı bence çok güzel olurdu. Bide diyelim ki kitabın iade tarihi gelmiş ama halen vermemiş ise kendisine uyarı mesajı gitse ve o üye kütüphaneye gelip iadesini yapsa aslında çok güzel olur bence.

Bide en güzeli doğum günü geldiğinde kitapi olarak onun doğum gününü kutlamak bence harika bir şey, sizce de öyle değilmi?

İnşallah en yakın zamanda sms gönderme işlemi devreye girmesi dieğiyle...

Esenle Kalın :)

 

 Serkan Çakar                                                                                                                          Kütüphane Sorumlusu

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Hasan Civelek

20 Mar 2021

12:50

https://kitapi.net

Merhaba, Çok güzel bir fikir. Fakat kabul edersiniz ki bu SMS hizmeti ancak ücreti mukabili yapılabilecek bir hizmet. Kitapi'nin yeni sürümünde bu özelliği ücretli olarak sunabiliriz. Kütüphaneler SMS satın alarak üyelerine bu hizmeti verebilir. Teşekkür ederiz bizimle paylaştığınız için.

Serkan Çakar

20 Mar 2021

19:33

Hasan Bey, Öncellikle cevabınız için teşekkürler... Zaten siz eğer bu platformu aktif ettiğinizde 50 adet sms paketinden 5.000 adet sms paketleri olacak şekilde ve fiyatlarda uygunluk yapıp erişime açarsanız seviniriz. Bize çok sms adeti lazım değil. ama büyük kütüphaneler büyük paketlerden alabilirler. bizim kütüphane için 50 veya 100 tane olsa yeterli.

Şiir Kitap Tavsiyesi
(4 years ago)

Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.